Twój koszyk jest pusty ...

Kategorie

Kontakt

  • SAYATNOVA naturalne orientalne kosmetyki
    Białystok

    NIP: 542-122-90-91
  • E-mail:info@sayatnova.pl
  • Telefon505153395
  • Godziny działania sklepupon-piątek 11.00 - 17.30

Chmura tagów

Producenci

Zmiana języka

PolskiAngielski
» » Mydło siarkowe skóry trądzikowej i łojotokowej
Mydło siarkowe skóry trądzikowej i łojotokowej
Nasz hit

Mydło siarkowe skóry trądzikowej i łojotokowej

Dostępność: Dostępny

Czas wysyłki: 3 dni

Koszt wysyłki: od 10,00 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Przesyłka pocztowa, płatność przelewem (1 szt.) - 10,00 zł
Kurier 48 - 13,50 zł

Cena: 7,00 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
Mydło siarkowe

Mydło siarkowe dla skóry problematycznej. Skuteczne w pielęgnacji skóry trądzikowej i łojotokowej. Zawiera siarkę i olej norkowy. Głęboko oczyszcza skórę, działa bakteriobójczo i przeciwzapalnie. Dzięki zawartości olejku norkowego nie przesusza skóry i nie działa ściągająco. Zmniejsza objawy trądziku. Mydło nie zawiera barwników i sztucznych zapachów. Produkt przeszedł badania kliniczne.
Składniki aktywne:
Siarka  - rozmiękcza zrogowaciały naskórek i ułatwia usuwanie jego zewnętrznej warstwy, wykazuje działanie bakteriobójcze oraz przeciwgrzybicze. Dzięki takim właściwościom jest chętnie wykorzystywana jako składnik kremów do skór łojotokowych, a także do cer dotkniętych trądzikiem różowatym. Znakomicie sprawdza się w leczeniu chorób skóry z nadmiernym rogowaceniem, łuszczycy, wyprysku łojotokowym, atopowym zapaleniu skóry, czy twardzinie.
Olej norkowy - polecany przez wielu europejskich dermatologów, jako skuteczny sposób na walkę ze starzeniem się skóry. Belgijskie badania wykazały, że olej z norek jest najbardziej przyswajalny przez ludzką skórą. Jest stosowany do redukcji zmarszczek, likwidowania przebarwień ,  plamek, rumieńców, zmarszczek mimicznych i blizn. Olejek z norek może być dodawany do kremu nawilżającego, albo w rozcieńczonej postaci stosowany do przemywania twarzy. Jest również używany do kąpieli odżywczych albo do odnowy struktury włosa.
Skład INCI: Sodium Palmate, Sodium Tallowate, Sodium Cocoate, Aqua, Glycerin, Sulfur, Mink Oil, Titanium Dioxide, Triethanolamine, PEG-400, Disodium EDTA, Citric Acid, Cellulose Gum, Benzoic Acid, Sodium Chloride.
Kraj pochodzenia: Federacja Rosyjska
waga: 90 gram





 

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Napisz recenzję

Oprogramowanie sklepu shopGold.pl